Projecten

Hieronder vind je enkele van onze projecten terug

Stap mee in een project van KIKO

KIKO tekent geregeld in op projecten die maatschappelijke verandering teweeg brengen. We willen hiermee waar mogelijk ook kansen bieden aan andere organisaties. Betaal jij de KIKO-bijdrage dan kloppen we graag een keertje bij  je organisatie aan met een project  dat een mooie meerwaarde biedt voor je werking. Dat levert naast heel wat nieuwe inspiratie vaak ook nog tal van andere voordelen op. Zoals bij Blik-open-er bijvoorbeeld waar je ook kan genieten van vorming.

Rotsklimmen
Sociaal netwerkconcept

Jouw project met de steun van KIKO

Je wil graag dieper ingaan op een bepaald onderwerp en bent op zoek naar een aanpak en middelen. Dan gaat KIKO met je op pad van A-Z. We kijken of er een projectoproep voorhanden is en schrijven samen met jou een project op maat van je organisatie. We maken vooraf goede afspraken over de aanpak en de kostprijs.

 Wordt projectpartner van KIKO

Samen een project opzetten, met jou als partner. Ook dat is KIKO. Heb jij een idee of project op het oog klopt dan zeker bij ons aan voor samenwerking. Wij zullen niet aarzelen om hetzelfde te doen.

Kantoorwerk

Wordt buddy en maak je opvang divers!

Onze samenleving is een boeiende smeltkroes van mensen met divers pluimage. Dat zie je ook aan de bende spelende en joelende kinderen die jullie elke dag weer met veel zorg en professionaliteit begeleiden in je kinderopvanginitiatief. Toch zit er veelal wat minder diversiteit in de begeleidingsteams. Daar zijn tal van redenen voor die we hier niet meteen gaan opsommen. Maar jij kan dit mee doorbreken. Met het project BLIK-OPEN-ER brengt KIKO vrijwilligers en begeleiders uit de kinderopvang samen, om vanuit spel, een ontdekkingstocht door deze boeiende sector te maken. Geef één of meerdere begeleiders uit je organisatie de kans om buddy te worden in dit project. En geniet meteen van de talrijke voordelen. Zo krijg je gratis vorming, speelpakketten, coaching, …  Meer dan de moeite waard om even een blik te werpen op www.blik-open-er.be of download hier de brochure.

oogje_blauw-01.jpg
Logos-banner.png